- DVD MASTERCLASS -
DVD - Dribbling Vol 1
59.90

Këto janë DVD mësimore të bazuara në driblimin. Të gjitha ushtrimet kryhen nga yjet më të mëdhenj të futbollit. Sekretet e Dribblingut demonstruen nëpërmjet imazheve të zgjeruara dhe riprodhimeve të veprimit. Shumica e këtyre lëvizjeve bëhen në fazën sulmuese të fushës, që është 25 metra nga goli, ku ata mund të kenë ndikimin më të madh sepse lëvizjet e mira dribluese mund të prishin çdo formacion taktik. Çdo stërvitje përfundon me një goditje në gol apo një kryq. Duke shikuar filmat nga afër, ju mund t’i mësoni ato. DVD-të janë të dizajnuara për të gjitha nivelet, nga fillestarët tek profesionistët.

  • Shembuj dribling: 25
  • Video Format: mp4
  • Audio: Stereo
  • Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht
  • Gjatësia: 40min
  • Ngjyra: PAL
  • Prodhuesi: Dragan Pejic

dvd-dribb-vol1

See Also Our Other DVD's